Aurela dhe Ledri koicidencë apo ?!!

Aurela Hoxha dhe Ledri Vula kalojne ne te njejtat vija te bardha ne te njejten ore, te jete kjo koincidence apo rastesia i dergoi bashke 2 te rinjte jasht kufirit…

Ledri dhe Aurela

 

Ata kanë postuar fotot në profilet e tyre të instagram në distancë minutash nga njëri tjetri dhe kjo ka bërë të dyshojnë shumë ndjekës të tyre dhe jo vetë. Dimë se të dy ndodhen në Amerikë për arsye të ndryshme por koicidenca e fotove lë në dyshim.

 

Gjithsesi ne të Runway Albania i urojmë të dyve “punë” të mbarë e shumë suksese…

Nga Aida Budo