bobo vieri3

Bobo Vieri dhe jeta në Formentera

Ish-futbollisti Bobo Vieri njihet për pasionin e tij për jetën e natës dhe klubet verore në shoqërinë e femrave më të bukura të show-biz gjithashtu alkol e miq të tjerë.

Dhe, nuk kishte si të mungonte në jetën e natës në “party”-it e këtij viti pasi ai është i rregullt të mos bëj mungesa.

Ai është fotografuar nën shoqërinë e miqve në plazhet e Formentera-s. Bobo, gjithashtu, ka postuar foto dhe video në diskotekë, në krah të mikeshës së tij Melita Toniolo dhe ish-velinës Federica Nargi por që nga fotot nuk duken vetëm miq.

Gjithashtu, gjatë ditës, Vieri është fotografuar duke luajtur në plazh me miqtë e tij, duke iu rikthyer pasionit të vjetër, futbollit.

Bobo Vieri është i lumtur me jetën që bën dhe duket se po i shijon shumë këto ditë të nxehta vere.

Nga Emilda Mushketa