Buzëkuqët e errëtat janë ngjyrat e vjeshtës

Buzëkuqët me shkëlqim i japin buzëve të holla volum falë refleksit të dritës. Mati (pa shkëlqim) tenton të ulë volumin dhe nxjerr në pah çdolloj defekti sado të vogël që ju mund të keni.

Alternativa e tretë është pak shkëlqim në mes, për një efekt optik me shumë volum. Në të gjtha rastet është e këshillueshme që të përdoret një primer dhe një laps për kontur, përpara se të vini buzëkuqin që keni zgjedhur të përdorni.

Këtë vjeshtë – dimër kujdesuni që ky i fundit të jetë sa më i errët, pasi është tendenca e këtyre muajve që vijnë sipas këshillave të ekspertëve të make-up.

Munduhuni të përdorni ngjyrat më të errëta të mundshme dhe do dukeni gjithmon♪7 të kuruara më shumë se ç’duhet.

Nga Aida Budo