Harry Styles prek gjoksin e Rita Orës

Këngëtari i njohur i grupit One Direction, Harry Styles ka përfituar nga rasti mbrëmjen finale të X – Factor në Britani për të qëndruar pranë Rita Orës e për t’i prekur gjoksin.
Kështu duket nga kjo foto, ku pas shpalljes së fituesit dhe entuziazmit të Ritës, këngëtari 21 – vjeçar ka vendosur njërën dorë pranë gjoksit të saj.

Rita oa

rita ora

Fakti se gjoksi i këngëtares shqiptare kohët e fundit është përfolur së tepermi, ndoshta ka bërë këngëtarin e One Direction të “përfitojë” nga kjo situatë dhe të zgjasë duart më tepër se çduhet.
Në mbrëmjen finale e plot surpriza të X – Factorit në Britani, u shpall fituese 17 – vjeçarja, Louisa Johnson, nga grupi i Rita Orës.
Ndërsa, One Direction performuan në finale si të ftuar special.

Nga Aida Budo