Kush është Kim Kardashian shqiptare?!

Edhe në Shqipëri egziston një “Kim Kardashian”. Ditët e fundit fotografi i mirënjohur Endrit Mërtiri, ka krahasuar këngëtaren kosovare Fjolla Morina me yllin amerikan Kim Kardashian gjatë një seti fotografik ku ai shprehet se po realizon një set me Kim Kardashian.

Fotografi ka postuar në rrjetin social facebook dy foto shumë të nxehta bërë gjatë punës më këngëtaren dhe në impakt të parë të gjithë menduan se ajo ishte Kim Kardashian, por vetëm më vonë zbuluam se ajo ishte këngëtarja Fjolla Morina.

Nga fotot duket se po vjen një set i nxehtë dhe të gjithë fansat e këngëtares po presin të shohin punën e mbaruar për të parë idhudhin e tyre ashtu si kurrë më parë, falë edhe punës së përkryer të fotografit Endrit Mërtiri.

Nga Amela Muça