Ledina Çelo pas lindjes së dy fëmijëve

Është nënë e dy fëmijëve, por ka një fizik për t’u komplimentuar. Fotot e publikuara së fundmi në llogarinë Instagram e tregojnë Ledinën në top formë, duke u vlerësuar pozitivisht nga miqtë dhe kolegët.

Ledina Celo
Këngëtarja, Ledina Çelo ka vendosur që këtë verë ta shijojë më së miri, duke realizuar pushime dhe udhëtime pa fund.
Pas disa ditëve pushim në Kosovë, ku ka shijuar bukurinë e këtij vendi ajo u ndal në Durrës duke vijuar më pas rrugëtimin e saj drejt bregdetit kroat.

Nga Aida Hasa