Mami i Kim Kardashian zhvishet në plazh

Ajo vazhdon të jetë një grua e bukur dhe të tërheqë vëmendjen e paparacevë. 59 – vjeçarja, Kris Jenner është shfaqur në plazh me bikini të zi dhe nuk ka kaluar pë u vënë re prania e saj nga shume pushues të tjerë përreth.

chris jenner

Megjithëse është në prag të 60 viteve mamaja e motrave të famshme Kardashian dhe Jenner e konsideron vehten ende nje grua seksi.
Kris Jenner tashmë, gjyshe dhe me disa martesa te hedhura pas krahëve, mes tyre edhe ajo me Brucce Jenner i cili u tranformua në grua, me shumë eksperincë nga jeta, ka treguar një trup të tonifikuar dhe jo të lënë pas dore si bashkëmoshataret e saj. Shumë thonë se kjo është genetike dhe nuk ka të bëjë vetëm më përkujdesjen apo dietat, por sekretin e di vetëm ajo.

Nga Ledio Bicaku