Rihanna e zhveshur në promon e albumit të ri

E zhytur në ujrat e purpurta të një banjoje ndjellëse…. Këto janë imazhet që yilli i R&B, Rihanna sjell për promon e albumit të saj të shumëpritur “ANTI”
Ndërsa ajo shfaqet duke shijuar ujrat e ngrohta, shumë prej mediave i kanë sygjeruar RiRi t’i pëdorë si mënyrë terapie, për t’u qetësuar. Sidomos pas zërave se albumi i saj nuk është ende gati.

riana
Një ndër ato që kanë folur për këtë çështje, ka qenë dhe këngëtarja SIA, e cila është shprehur se artistja nga Barbados është shumë e stresuar, sepse është ende në kërkim të pjesëve muzikore për të mbyllur albumin e saj. Dhe se me shumë mundësi do të vazhdojë të shtyjë afatet e daljes në treg.

rihanna
Pas këtyre deklaratave, mediat e kanë perceptuar publikimin e këtyre fotove, në vazhdën e përpjekje e Rihannës për të tërhequr vëmendjen mbi albumin e saj, që ende nuk po vjen.

Nga Aida Budo